(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Карактер

Традиционално Једноставно Shinjitai


Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 3  [1]
  1. 3 Wáng shuō, sǎo luó jiā hái yǒurén méiyǒu, wǒ yào zhào shén de cí'ài ēn dài tā. Xǐ ba duì wáng shuō, hái yǒu yuē ná dān de yīgè er zi, shì qué tuǐ de.
   1. 3. А цар рече: Има ли јоште ко од дома Сауловог да му учиним милост Божију? А Сива рече цару: Још има син Јонатанов, хром на ногу.
    1. 5 Мој. 10:15, 1 Сам. 20:14, 2 Сам. 4:4, 2 Сам. 19:26, Лука 6:36, Титу 3:3

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Тамилски:
 • Непалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:
 • Хинди:
 • Хебрејски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane