на

Извор: Викиречник

Реч на је предлог. Користи се у разним ситуацијама.

b ♣ 2 з и 2 ♠ o
л к ј а р п о
y ♥ 2 в б 2 ♦ l

Преводи[уреди]

 • Италијански:
 • Немачки:
 • Шпански:
 • Француски:
 • Фински:
 • Грчки:
 • Корејски:
 • Непалски:
 • Хинди:
 • Руски:
 • Португалски:
 • Македонски:
 • Арапски:
 • Мађарски:
 • Бугарски:
 • Тибетански:

Супротно[уреди]

ан

Суфикс[уреди]

на
наа, наб, нав, наг, над, нађ, нае, наж, наз, наи, нај, нак, нал, наљ, нам, нан, нањ, нао, нап, нар, нас, нат, наћ, нау, наф, нах, нац, нач, наџ, наш

Префикс[уреди]

на
ана, бна, вна, гна, дна, ђна, ена, жна, зна, ина, јна, кна, лна, љна, мна, нна, њна, она, пна, рна, сна, тна, ћна, уна, фна, хна, цна, чна, џна, шна


Изведене речи: на

 1. на
 2. н а