(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: chén  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

131

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 1 以後使[1]
  1. 1 Zhè shì yǐhòu, yà hā suí lǔ wáng táijǔ yǎ jiǎ zú hā mǐ dà tā de érzi hā màn, shǐ tā gāoshēng, jiào tā de juéwèi chāoguò yǔ tā tóngshì de yīqiè chén zǎi.
   1. 1. После тога, подиже цар Асвир Амана, сина Амедатиног, Агагеја, и узвиси га, и намести му престо више свих кнезова што беху код њега.
    1. 4 Мој. 24:7, 1 Сам. 15:8

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна