U+722C, 爬
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-722C

[U+722B]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+722D]

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

087

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

Викицитати1. Мојсијева, глава 7

 1. 14 他們一切牲畜地上昆蟲一切進入方舟
  1. 14 Tāmen hé bǎi shòu, gè cóng qí lèi, yīqiè shēngchù, gè cóng qí lèi, pá zài dìshàng de kūnchóng, gè cóng qí lèi, yīqiè qín niǎo, gè cóng qí lèi, dōu jìnrù fāngzhōu.
   1. 14. Они, и свакојаке звери по врстама својим, и свакојака стока по врстама својим, и шта се год миче по земљи по врстама својим, и птице све по врстама својим, и шта год лети и има крила,
    1. 13 15


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Шаблон:Kateg