(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: miǎn  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

120

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 16 管理以色列 支派下面便西[1]
  1. 16 Guǎnlǐ yǐsèliè zhòng zhīpài de jì zài xiàmiàn. Guǎn liú biàn rén de, shì xì jī lì de ér zǐ yǐ lì yǐ xiè. Guǎn xi miǎn rén de, shì mǎ jiā de érzi shì fǎ tí yā.
   1. 16. А над племенима Израиљевим беху: над племеном Рувимовим кнез Елијезер син Зихријев; над Симеуновим Сефатија син Масин;
    1. 15 17

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane