Пређи на садржај

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: (датотека)

Радикал:

032

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

Викицитати1. Мојсијева, глава 13

 1. 18 亞伯蘭搬了希伯崙橡樹那裡居住那裡耶和華築了一座
  1. 18 Yà bó lán jiù bānle zhàng péng, lái dào xī bó lún màn lì de xiàngshù nàlǐ jūzhù, zài nàlǐ wèi yēhéhuá zhúle yīzuò tán.
18. И Аврам диже шаторе, и дође и насели се у равници мамријској, која је код Хеврона, и онде начини жртвеник Господу.
    1. 17 1

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце