(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

...

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

Викицитати2. Мојсијева, глава 26

 1. 7 十一
  1. 7 nǐ yào yòng shān yáng máo、 zhī shí yī fú màn zi、 zuò wèi zhàng mù yǐ shàng de zhào péng。
   1. 7. И начини завесе од кострети за наслон над шатором; једанаест таквих завеса начини.
    1. 2 Мој. 36:14
     1. 6 8

Синоними:

...


Хомофони:

...


Серија:

 1. 系列#2522():


Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце