Пређи на садржај

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиСаборна посланица, светог апостола Јуде

 1. 24 保守你們你們無瑕歡喜榮耀之前我們 
  1. 24 Nà néng bǎoshǒu nǐmen bù shī jiǎo, jiào nǐmen wúxiá wú cī, huan huānxǐ xǐ zhàn zài tā róngyào zhīqián de, wǒmen de jiù zhǔ dú yī de shén,
   1. 24. А Ономе који вас може сачувати без греха и без мане, и поставити праве пред славом својом у радости,
    1. Ефес. 3:20, Кол. 1:22
     1. 23 25

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце