(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиКњига пророка Агеја,Глава 1

 1. 6 你們你們不得不得穿衣服不得工錢工錢
  1. 6 Nǐmen sā de zhǒng duō, shōu de què shǎo. Nǐmen chī, què bùdé bǎo, hē, què bùdé zú, chuān yīfú, què bùdé nuǎn. De gōngqián de, jiāng gōngqián zhuāng zài pò lòu de nāng zhōng.
   1. 6. Сејете много, а увозите мало; једете, а не бивате сити; пијете, а не напијате се; одевате се а ни један не може да се згреје; и који заслужује новце, меће их у продрт тоболац.
    1. 5 7

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Мађарски:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна