(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: fàng  
Аудио: (датотека)

Радикал:

066

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 13 耶和華面前[1]使煙雲遮掩免得死亡
  1. 13 zài yēhéhuá miànqián, bǎ xiāng fàng zài huǒ shàng, shǐ xiāng de yānyún zhēyǎn fǎ guì shang de shī ēn zuò, miǎnde tā sǐwáng.
   1. 13. И нека метне кад на огањ пред Господом, да дим од када заклони заклопац који је на сведочанству; тако неће погинути.
    1. 2 Мој. 25:21, 2 Мој. 31:1, 4 Мој. 16:7, 4 Мој. 16:18, 4 Мој. 16:46, 1 Тим. 6:16, Откр. 8:3

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Тамилски:
 • Непалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:
 • Хинди:
 • Хебрејски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane