Пређи на садржај

Такође погледајте:
једн. and трад.
U+4E27, 丧
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-4E27

[U+4E26]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+4E28]

(кинески)

U+4E27, 丧
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-4E27

[U+4E26]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+4E28]
Објашњење.

Изговор:

пинјин: sàng  
Аудио: noicon(датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

00139

Шаблон:Karakter

Значења:

...

Примери:

 1. 12 使民众[1]英雄列国凶残他们必要破坏埃及光华,消灭她民众
  1. 12 Wǒ bì shǐ nǐ de mínzhòng sàng shēn zài zhòng yīngxióng, jí lièguó zhōng zuì xiōngcán zhī rén de dāo xià; tāmen bìyào pòhuài āijí de guānghuá, xiāomiè tā de mínzhòng.
   1. 12. Мачевима јуначким поваљаћу мноштво твоје, мачевима најљућих између народа; оне ће разорити понос Мисиру, и све ће се мноштво његово потрти.
    1. Језек. 28:7, Језек. 29:19

Синоними:

...


Хомофони:

...

Серија:

系列#1606():

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце