Пређи на садржај

Такође погледајте: , , и
U+9EBB, 麻
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-9EBB

[U+9EBA]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+9EBC]
麻 U+2FA15, 麻
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-2FA15
𪊑
[U+2FA14]
CJK Compatibility Ideographs Supplement 䵖
[U+2FA16]

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

Значења:

...

Примери:

 1. 2 他用金線和藍色紫色朱紅色線、並撚的細[1]作以弗得。
  1. 2 Tā yòng jīn xiàn hé lán sè zǐsè zhū hóngsè xiàn, bìng niǎn de xì má zuò yǐ fú de.
   1. 2. Начинише оплећак од злата, и од порфире и од скерлета и од црвца и од танког платна узведеног.
    1. 2 Мој. 28:6, 3 Мој. 8:7

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Претходна Страна Наредна

199 201