U+554A, 啊
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-554A

[U+5549]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+554B]

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: ā  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

030 359

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 1 ( 大衛上行之詩 。 ) 耶和華[1] , 我的心不狂傲 , 我的眼不高大 ; 重大和測不透的事 , 我也不敢行 。
  1. 1 (Dà wèi shàngxíng zhī shī. ) Yēhéhuá a, wǒ de xīn bù kuáng ào, wǒ de yǎn bù gāodà; zhòngdà hé cè bù tòu de shì, wǒ yě bù gǎnxíng.
   1. 1. Господе! Не надима се срце моје, нити се узносе очи моје; нити идем на велико, ни на оно што је више од мене.
    1. Рим. 12:16
     1. ... 2

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane