(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

064

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиПсалам 119

 1. 162 喜愛的話好像許多[1]

162 我喜愛你的話、好像人得了許多擄物。

  1. 162 Wǒ xǐ'ài nǐ dehuà, hǎoxiàng rén dé le xǔduō lǔ wù.
Шаблон:PSAL 119

Навигатор

... 3 ... ... 3 ...
... ... ... ... ... ...
... 3 ... ... 3 ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Серија:

 1. 系列#1157():

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane

Шаблон:119:162