Такође погледајте: и
U+0E25, ล
THAI CHARACTER LO LING

[U+0E24]
Тај
[U+0E26]

Тајски[уреди]

Тајски Википедија има an article на:
Википедија th

Изговор[уреди]

Orthographic
l
Phonemicลอ
l ɒ
ลอ ลิง
l ɒ    l i ŋ
РоманизацијаPaiboonlɔɔlɔɔ ling
Royal Institutelolo ling
(standard) IPA(key)/lɔː˧//lɔː˧.liŋ˧/

Слово[уреди]

(lɔɔ)

  1. lɔɔ ling (ลิง), the 36th consonant letter of the Тајски алфабет

Корисне белешке[уреди]


Примери:

Викицитатиบท 4

(lɔɔ) Шаблон:119:011