Пређи на садржај

zhèng

Такође погледајте: zheng, zhēng, и zhěng

Мандарин


Алтернативни облици

Изговор

 • (file)

Романизација

zhèng (zheng4, Zhuyin ㄓㄥˋ)

 1. Pinyin превод од
 2. Pinyin превод од ,
 3. Pinyin превод од
 4. Pinyin превод од
 5. Pinyin превод од
 6. Pinyin превод од
 7. Pinyin превод од
 8. Pinyin превод од
 9. Pinyin превод од
 10. Pinyin превод од
 11. Pinyin превод од
 12. Pinyin превод од
 13. Pinyin превод од
 14. Pinyin превод од
 15. Pinyin превод од
 16. Pinyin превод од
 17. Pinyin превод од
 18. Pinyin превод од ,
 19. Pinyin превод од
 20. Pinyin превод од
 21. Pinyin превод од
 22. Pinyin превод од ,