Пређи на садржај

dīng

Објашњење.

Изговор:

пинјин: dīng  
Аудио: (датотека)

Знак:

dīng 1.2

Радикал:

1

Сродни чланци са Википедије:

dīng


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски: