Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Такође погледајте: -a

Руски[уреди]

Изговор[уреди]

Етимологија 1[уреди]

Алтернативни облици[уреди]

  • (-ja)used after a soft consonant

Суфикс[уреди]

(-a)

  1. Noun-forming suffix used to form diminutives of proper names; used after a hard (unpalatalized) consonant.

Етимологија 2[уреди]

Од раног Прасловенски *-ja.

Алтернативни облици[уреди]