(кинески)

Свиња

Изговор:

пинјин: zhū  
Аудио: (датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 7
  1. 7 Zhū, yīnwèi tí fēn liǎng bàn, què bù dǎo jué, jiù nǐmen jiéjìng.
   1. 7. И свиња, јер има папке раздвојене али не прежива; нечиста да вам је;
    1. Иса. 65:4, Иса. 66:3, Иса. 66:17

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Тамилски:
 • Непалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:
 • Хинди:
 • Хебрејски:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane