Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Flag of the People's Republic of China.svg Кинески

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: shè  
Loudspeaker.svg
(датотека)

Радикал:

149

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиПсалам 119

 1. 110惡人網羅沒有偏離訓詞
  1. 110 Èrén wéi wǒ shè xià wǎngluó. Wǒ què méiyǒu piānlí nǐ de xùncí.
   1. 110. Безбожници су ми метнули замку; али од заповести Твојих не застраних.
    1. 109 111

Библијске све речи:

34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце


Навигатор

... ... 7 2 12 ... ...
9 4 14 6 1 11... 10 5 15
... ... ... 3 8 13 ... ...


Навигатор

... ... 22 17 27 ... ...
24 19 29 21 16 26... 25 20 30
... ... ... 18 23 28 ... ...

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane