Пређи на садржај

記念

記念 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: jìniàn  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cirШаблон:zh-cir

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

to remember; to note; mark
to remember; to note; mark; sign; to record
 
to miss; to think of; to read
to miss; to think of; to read; to study (a subject); to attend (a school); to read aloud; idea; remembrance; twenty
 
trad. (記念)
simp. #(記念)

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиШаблон:1 Мој. 8

 1. 1 神記念挪亞、和挪亞方舟裡的一切走獸牲畜. 神叫風吹地、水勢漸落。
  1. 1 Shén jìniàn nuó yà, hé nuó yà fāngzhōu li de yīqiè zǒushòu shēngchù. Shén jiào fēngchuī de, shuǐshì jiàn luò.

Шаблон:1 Мој. 8

     1. 24 2

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

記念


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Мађарски:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна