Пређи на садржај

Објашњење.

Изговор:

пинјин: méng  
Аудио: (датотека)

Радикал:

140

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиПсалам 119

 1. 78驕傲因為他們無理傾覆思想訓詞
  1. 78 Yuàn jiāo'ào rén méng xiū. Yīnwèi tāmen wúlǐ de qīngfù wǒ. Dàn wǒ yào sīxiǎng nǐ de xùncí.
   1. 78. Нек се постиде охоли; јер ме без кривице оборише. Ја размишљам о заповестима Твојим.
    1. Псал. 25:3
     1. 77 79

Шаблон:119:078

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane