(кинески)

Објашњење.
Објашњење.

Изговор:

пинјин: mǎo  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 丁一卯二
 2. 卯上
 3. 卯勁卯劲
 4. 卯後酒卯后酒
 5. 卯時卯时 (mǎoshí)
 6. 卯榫
 7. 卯正
 8. 卯眼 (mǎoyǎn)
 9. 卯睡
 10. 卯簿
 11. 卯足全力
 12. 卯酉
 13. 卯酉參辰卯酉参辰
 14. 卯酉子午
 15. 卯酒
 16. 卯金刀
 17. 卯飯卯饭
 18. 卯飲卯饮
 19. 參辰卯酉参辰卯酉
 20. 子午卯酉
 21. 子卯不樂子卯不乐
 22. 寅吃卯糧寅吃卯粮
 23. 寅支卯糧寅支卯粮
 24. 應卯应卯 (yìngmǎo)
 25. 應卯吃糧应卯吃粮
 26. 應名點卯应名点卯
 27. 打卯
 28. 書畫卯酉书画卯酉
 29. 比卯
 30. 畫卯画卯
 31. 脫卯脱卯
 32. 點卯点卯


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Мађарски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Шведски:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна