Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Braille8 Dots-42367.svg
U+286E, ⡮
BRAILLE PATTERN DOTS-23467

[U+286D]
Брај шаблони
[U+286F]

(брајево)

Braille8 Dots-42367.svg

Међу језички

Етимологија

Шаблон:Брај-ети

Слово

Погедај и

(Braille script):              

               

         

             

                     

             

           

           

Шаблон:Брај-кат Шаблон:Navigator2 Шаблон:Francuski Braj