Пређи на садржај

U+0E06, ฆ
THAI CHARACTER KHO RAKHANG

[U+0E05]
Тајски
[U+0E07]
Тајски Wikipedia has an article on:
Википедија th

Тајски

Изговор

Правописна
фонемски
คอ
g ɒ
คอ ระ-คัง
g ɒ    r a – g ạ ŋ
романизацијаPaiboonkɔɔkɔɔ rá-kang
Краљевски институтkhokho ra-khang
(standard) IPA(кључ)/kʰɔː˧/(Р)/kʰɔː˧.ra˦˥.kʰaŋ˧/(Р)
Хомофони

Слово

(kɔɔ)

  1. kɔɔ rá-kang (ระฆัง), the sixth consonant letter of the Thai alphabet.

Корисне белешке