Пређи на садржај

Такође погледајте: ซี и ซี่
U+0E0B, ซ
THAI CHARACTER SO SO

[U+0E0A]
Тајски
[U+0E0C]
Тајски Wikipedia has an article on:
Википедија th

Тајски

[уреди]

Изговор

[уреди]
Правописна
z
фонемски
ซอ
z ɒ
ซอ โซ่
z ɒ    o z ˋ
романизацијаPaiboonsɔɔsɔɔ sôo
Краљевски институтsoso so
(standard) IPA(кључ)/sɔː˧/(Р)/sɔː˧.soː˥˩/(Р)
Хомофони

Слово

[уреди]

(sɔɔ)

  1. sɔɔ sôo (โซ่), the 11th consonant letter of the Тајски алфабет

Корисне белешке

[уреди]