NATO

Такође погледајте: nato, Nato, ñato, nǟtõ, и .nato

Енглески[уреди]

Енглески Википедија има an article на:
Википедија

Алтернативни облици[уреди]

Изговор[уреди]

Властита именица[уреди]

NATO

  1. (international law)

Синоними[уреди]

Преводи[уреди]

Анаграми[уреди]


Немачки[уреди]

Алтернативни облици[уреди]

Етимологија[уреди]

Од Енглески NATO

Властита именица[уреди]

Шаблон:de-propn

  1. NATO

Изведени термини[уреди]


Јапански[уреди]

Етимологија[уреди]

Од Енглески NATO

Изговор[уреди]

Властита именица[уреди]

NATO(ナトー) (Natō

  1. Synonym of 北大西洋条約機構 (Kita Taiseiyō Jōyaku Kikō, North Atlantic Treaty Organization); the NATO