Пређи на садржај

🃧


🃧 U+1F0E7, 🃧
PLAYING CARD TRUMP-7
🃦
[U+1F0E6]
Карте за играње 🃨
[U+1F0E8]
VII
KOČIJA
Трумп картица адут. Број 7, подне. Користи се у игри тарот.