U+60F3, 想
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-60F3

[U+60F2]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+60F4]

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

061304

Шаблон:Karakter0 Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

Викицитати1. Мојсијева, глава 24

 1. 63 天將晚、以撒 出來在田間默想.舉目一看、見來了些駱駝。
  1. 63 Tiān jiāng wǎn, yǐ sā chūlái zài tiánjiān mò xiǎng. Jǔmù yī kàn, jiàn láile xiē luòtuó.

Шаблон:1 Мој. 24

    1. Ис.Н. 1:8, Псал. 1:2, Псал. 35:17, Псал. 77:12, Псал. 119:15, Псал. 143:5, Дан. 6:10, Мат. 6:5, Мат. 14:23, Мар. 1:35, Мар. 6:46, Лука 5:16, Лука 6:12, Дела 10:9
     1. 62 64

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце