Пређи на садржај

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Координате

(основни карактер потези) , , , , , , , , ,

Изведене речи:

 1. 一彎一弯
 2. 大轉彎大转弯
 3. 寧折不彎宁折不弯
 4. 彎奔弯奔
 5. 彎子弯子 (wānzi)
 6. 彎度弯度
 7. 彎弓弯弓
 8. 彎弓搭箭弯弓搭箭
 9. 彎彎曲曲弯弯曲曲
 10. 彎曲弯曲 (wānqū)
 11. 彎腰駝背弯腰驼背
 12. 彎跧弯跧
 13. 彎路弯路 (wānlù)
 14. 彎道弯道
 15. 急彎急弯
 16. 急轉彎急转弯 (jízhuǎnwān)
 17. 截彎取直截弯取直
 18. 拉彎兒拉弯儿
 19. 拐彎拐弯 (guǎiwān)
 20. 拐彎抹角拐弯抹角
 21. 曲曲彎彎曲曲弯弯
 22. 曲裡拐彎曲里拐弯
 23. 畫黛彎蛾画黛弯蛾
 24. 盤馬彎弓盘马弯弓
 25. 繞彎兒绕弯儿
 26. 繞彎子绕弯子
 27. 臂彎臂弯
 28. 轉彎转弯 (zhuǎnwān)
 29. 轉彎子转弯子
 30. 轉彎抹角转弯抹角
 31. 遛彎兒遛弯儿


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце