(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: тинг  
Аудио: (датотека)

Радикал:

广 053

Шаблон:Тетрада

Значења:

 1. 舞廳 / 舞厅 ― wǔtīng ― балска сала
 2. 餐廳 / 餐厅 ― cāntīng ― трпезарија; Ресторан
 3. 咖啡廳 / 咖啡厅 ― kāfēitīng ― кафе

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце