Пређи на садржај

因而

因而 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

cause; reason; because
and; as well as; but (not)
and; as well as; but (not); yet (not); (shows causal relation); (shows change of state); (shows contrast)
 
једн. and трад.
(因而)

Значења:

...

Примери:

Викицитати1. Мојсијева, глава 16

 1. 13 夏甲就稱那對他說話的耶和華為看顧人的 神.因而說、在這裡我也看見那看顧我的麼。
  1. 13 Xià jiǎ jiù chēng nà duì tā shuōhuà de yēhéhuá wèi kàngù rén de shén. Yīn'ér shuō, zài zhèlǐ wǒ yě kànjiàn nà kàngù wǒ de me.

Шаблон:1 Мој. 16

     1. 12 14

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

因而


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце