Пређи на садржај

六十

Chinese

six ten
једн. and трад.
(六十)

六十 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Значења:

...

Примери:

 1. 13 屬亞多尼干的子孫、就是末尾的、他們的名字是以利法列、耶利、示瑪雅.著他們有男丁六十[1]
  1. 13 shǔ yà duō ní gàn de zi sūn、 jiù shì mò wěi de、 tā men de míng zì shì yǐ lì fǎ liè、 yē lì、 shì mǎ yā. tóng zhe tā men yǒu nán dīng liù shí。
  2. 13. И од синова Адоникамових последњих по имену Елифелет, Јеило и Семаја и с њима мушкиња шездесет;

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

六十


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

 1. 以斯拉記 8 章[1]