(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: rèn  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

9

Значења:

...

Примери:

 1. 12 祭司更改必须更改
  1. 12 Jìsī de zhí rèn gēnggǎi, bìxū gēnggǎi.
   1. 12. Јер, кад се промени свештенство, мора се и закон променити.

Синоними:

...


Хомофони:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18
ㄖㄣˋ ˋ

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

 • [archchinese.com [1]]
 • [i2bopomo [2]]

Шаблон:Tetr Шаблон:Kateg Шаблон:Kateg3