Такође погледајте:
U+4E70, 买
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-4E70

[U+4E6F]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+4E71]

Translingual

Редослед писања
0 потеза

===Han character

=

(Kangxi radical 5, +5, 6 strokes, cangjie input 弓卜大 (NYK), четири-угла 17430 or 17804, composition)

====Derived characters

==

====Related characters

==

====References

==

 • KangXi: не постоји, would follow page 84, карактер 14
 • Hanyu Da Zidian: том 1, страна 53, карактер 10
 • Unihan data за U+4E70

Chinese

За изговор и дефиниције од – види .
(Овај character, , је једноставни облик од .)


(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

...

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...


Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце