Петар

Извор: Викиречник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Примери:

ВикицитатиДела апостолска, глава 8 ,{{{2}}}

Изведене речи: Петар

5
  1. Петар
  2. Пета етар
  3. Пет ета тар
  4. Пе ет та ар
  5. П е т а р
1/А Пар 2/Б Пар 3/В Пар 4/Г Пар 5/Д
1 1 2 2 3 3 4 3 5
1 1:2002аб 12 2:3033 23 3:4064 34 4:5095 45
321 123 1:2:300033[[абв]] 234 2:3:400964 234 3:4:501895 345 543
П 1 е 1:2:3:4 (00000964) т 2:3:4:5 (00028895) а 5 р

Фузи ћирилица: Петар

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици