(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: yòu  
Аудио: (датотека)

Радикал:

052

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиКњига пророка Јеремије,Глава 1

 1. 6 我就說、主耶和華阿、我不知怎樣說、因為我是年幼的。
  1. 6 Wǒ jiù shuō, zhǔ yēhéhuá ā, wǒ bùzhī zěnyàng shuō, yīnwèi wǒ shì nián yòu de.
   1. 6. А ја рекох: Ох, Господе, Господе! Ево, не знам говорити, јер сам дете.
    1. 2 Мој. 4:10
     1. 5 7

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце