xuán

xuán (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: xuán  
Аудио: (датотека)

Знак:

095.0 095.2

Радикал:

095


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

[[]] 094 [[]] 096