(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)

Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

[[]] 11 [[]] 13
fán fán fán fèng chǔ zhēng fēng zhǐ fēng píng fēng kǎi huáng kǎi gān dèng píng