Пређи на садржај

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

173

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 地震 (dìzhèn)
 2. 震中
 3. 震動震动 (zhèndòng)
 4. 震古爍今震古烁今
 5. 震天動地震天动地
 6. 震怒 (zhènnù)
 7. 震恐 (zhènkǒng)
 8. 震情
 9. 震感
 10. 震懾震慑 (zhènshè)
 11. 震撼 (zhènhàn)
 12. 震波
 13. 震源 (zhènyuán)
 14. 震災震灾 (zhènzāi)
 15. 震級震级
 16. 震耳欲聾震耳欲聋
 17. 震蕩震荡
 18. 震顫震颤 (zhènchàn)
 19. 震駭震骇 (zhènhài)
 20. 震驚震惊 (zhènjīng)


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце