Пређи на садржај

門外

門外 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: ménwài  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

169

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиДела апостолска, глава 10

 1. 17 彼得 心裡正在猜疑之間、不知所看見的異象是甚麼意思、哥尼流所差來的人、已經訪問到西門 的家、站在門外[1]
  1. 17 Bǐ dé xīnlǐ zhèngzài cāiyí zhī jiān, bùzhī suǒ kànjiàn de yì xiàng shì shénme yìsi, gē ní liú suǒ chà lái de rén, yǐjīng fǎngwèn dào xīmén de jiā, zhàn zài ménwài,
   1. 17. А кад се Петар у себи дивљаше шта би била утвара коју виде, и гле људи послани од Корнилија, напитавши и нашавши дом Симонов стадоше пред вратима,
    1. 16 18

Навигатор

... 4 ... ... 4 ...
... ... ... ... ... ...
4 ... ... 4 ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

門外


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Тамилски:
 • Непалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:
 • Хинди:
 • Хебрејски:

Референце

Спољашње везе

 • [archchinese.com [2]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane