(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

149

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 付諸付诸
 2. 訴諸诉诸 (sùzhū)
 3. 諸事诸事
 4. 諸位诸位 (zhūwèi)
 5. 諸侯诸侯 (zhūhóu)
 6. 諸侯國诸侯国 (zhūhóuguó)
 7. 諸公诸公 (zhūgōng)
 8. 諸凡百事诸凡百事
 9. 諸君诸君 (zhūjūn)
 10. 諸城诸城 (Zhūchéng)
 11. 諸城市诸城市
 12. 諸多诸多 (zhūduō)
 13. 諸如诸如 (zhūrú)
 14. 諸如此類诸如此类 (zhūrúcǐlèi)
 15. 諸子诸子
 16. 諸子十家诸子十家
 17. 諸子百家诸子百家 (Zhūzǐ Bǎijiā)
 18. 諸將诸将
 19. 諸廣山诸广山
 20. 諸暨诸暨
 21. 諸暨市诸暨市
 22. 諸柘诸柘
 23. 諸生诸生
 24. 諸般诸般 (zhūbān)
 25. 諸色诸色
 26. 諸葛诸葛 (Zhūgě)


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце