(кинески)

Оловке

Изговор:

пинјин:  
Аудио: (датотека)

Радикал:

Значења:

 1. oловка

Примери:

 1. 这支笔不好写。Ова оловка не пише добро.

Синоними:

...


Хомофони:

Хомографи:

...

ХСК ниво:

3

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце