(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 上和下睦
 2. 不睦
 3. 修睦
 4. 和睦 (hémù)
 5. 敦睦
 6. 敦親睦鄰敦亲睦邻
 7. 潘楊之睦潘杨之睦
 8. 睦誼睦谊
 9. 睦鄰睦邻 (mùlín)
 10. 親睦亲睦 (qīnmù)
 11. 講信修睦讲信修睦
 12. 輯睦辑睦
 13. 鄰睦邻睦
 14. 雍睦
 15. 顧睦顾睦


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце