(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 倒繃孩兒倒绷孩儿
 2. 傻孩子
 3. 兒孩兒儿孩儿
 4. 呆答孩
 5. 女孩兒女孩儿 (nǚháir)
 6. 女孩子 (nǚháizi)
 7. 嬰孩婴孩 (yīnghái)
 8. 孩乳
 9. 孩兒孩儿 (hái'ér)
 10. 孩兒們孩儿们
 11. 孩兒面孩儿面
 12. 孩子 (háizi)
 13. 孩子家
 14. 孩子氣孩子气 (háiziqì)
 15. 孩子王
 16. 孩子頭孩子头
 17. 孩提
 18. 孩氣孩气
 19. 孩童 (háitóng)
 20. 家生孩兒家生孩儿
 21. 小孩 (xiǎohái)
 22. 小孩子家 (xiǎoháizijiā)
 23. 帶孩子带孩子 (dài háizi)
 24. 弟子孩兒弟子孩儿
 25. 打孩歌
 26. 摩孩羅摩孩罗
 27. 毛孩子
 28. 泥孩兒泥孩儿
 29. 男孩子 (nánháizi)
 30. 皮孩子
 31. 紅孩兒红孩儿
 32. 臺孩台孩
 33. 虎剌孩
 34. 野孩子


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце