(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: fǎn  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

29

Значења:

...

Примери:

ВикицитатиДела апостолска, глава 7

 1. 2 司提反說、諸位父兄請聽.當日我們的祖宗亞伯拉罕 在米所波大米還未住哈蘭的時候、榮耀的 神向他顯現、
  1. 2 Sī tí fǎn shuō, zhūwèi fùxiōng qǐng tīng. Dāngrì wǒmen de zǔzōng yàbólāhǎn zài mǐ suǒ bō dàmǐ hái wèi zhù hā lán de shíhòu, róngyào de shén xiàng tā xiǎnxiàn,
   1. 2. А он рече: Људи браћо и оци! Послушајте. Бог славе јави се оцу нашем Аврааму кад беше у Месопотамији, пре него се досели у Харан,
    1. Дела 22:1
     1. 1 3

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце