(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

009 089

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Серија:

 1. 系列#0137():


Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 伓中
 2. 伓使
 3. 伓便
 4. 伓啻
 5. 伓在覺伓在觉
 6. 伓好
 7. 伓存
 8. 伓存意
 9. 伓應伓应
 10. 伓成
 11. 伓是
 12. 伓是形
 13. 伓比
 14. 伓管
 15. 伓覺伓觉
 16. 伓該伓该
 17. 伓講伓讲
 18. 伓通


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна