Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Такође погледајте:
U+4E44, 乄
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-4E44

[U+4E43]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+4E45]

Flag of the United Nations.svg међународни


Han character

(Kangxi radical 4, 丿+1, 2 strokes, cangjie input 大山 (KU) or XX大山 (XXKU), composition)

References

  • KangXi: не постоји, would follow page 81, карактер 18
  • Dai Kanwa Jiten: карактер 116
  • Hanyu Da Zidian: не постоји, would follow том 1, страна 49, карактер 5
  • Unihan data за U+4E44

Flag of Japan.svg Јапански


Kanji

(uncommon “Hyōgai” kanji)

  1. (uncommon) Alternative form of

Usage notes

Readings

  • Kun: しめ (shime, ); して (shite, )