Пређи на навигацију Пређи на претрагу
U+22E2, ⋢
NOT SQUARE IMAGE OF OR EQUAL TO
Composition: [U+2291] + ◌̸ [U+0338]

[U+22E1]
Mathematical Operators
[U+22E3]