ज्क

Пређи на навигацију Пређи на претрагу

ज्क (хинди)

Објашњење.

Карактер

Традиционално Традиционално Једноставно
ज्क


Преводи

 • Амхарски:
 • Бошњачки:
 • Енглески:
 • Немачки:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Хрватски:
 • Словеначки:
 • Хебрејски:
 • Пољски:
 • Руски:
 • Италијански:
 • Српски:
 • Кинески:
 • Македонски:
 • Фински:
 • Шведски:
 • Шпански: